Klaas Hille de Graaf

Posted by | juni 21, 2015 | | No Comments

Wat is je naam en geboortedatum?
Klaas Hille de Graaf, 9-1-1971. Ik ben getrouwd met Michelle, die ook graag mag hardlopen. Wij hebben twee kinderen Fleur geboren in 2003 en Fabrice geboren in 2006.

Wat doe je in het dagelijkse leven?
Ik ben werkzaam bij Bakkersland Bunschoten als Beheerder Inkomende Goederen.

Wat zijn je hobby’s naast hardlopen? Waarom loop je bij Loopgroep Bunschoten?
Eind augustus 2011 voor het eerst een keer mee geweest (op uitnodiging van Walter) met de loopgroep en dat beviel gelijk erg goed. Naast het hardlopen mag ik ook graag mountainbiken.
Inmiddels is het wel een uit de hand gelopen hobby geworden, maar dan wel in de positieve zin. Het is een soort way of living geworden, vier keer in de week met de boys en girls trainen en daarnaast vaak nog één a twee keer alleen en dan ook nog core en krachttraining om alles een beetje in balans te houden. Omdat Michelle en ik samen het sporten erg leuk vinden is het voor ons geen enkel probleem om de agenda’s daar op af te stemmen en zodoende geregeld in den landen te vinden zijn om een wedstrijd/trail te lopen. Michelle voor de fun/beleving en ik (samen met mijn wedstrijd maatjes) op jacht naar een pr of podium plaats.

Wat is je doelstelling?
Inmiddels weer een leeftijdscategorie M45 opgeschoven en dus meer prooien om op te vreten, dit jaar als voornaamste doel het verbeteren van mijn pr op de marathon van Enschede en misschien Amsterdam, de magische 3 uurs grens. Wat ook nog altijd op mijn lijstje staat is een hele triathlon, misschien dit jaar een 1/8 om te proberen en daarna de Olympische afstand (1500 zwemmen/40 fietsen/10 lopen) als dat bevalt misschien volgend trainen voor een hele. We zullen zien wat 2016 gaat brengen, het voornaamste is natuurlijk plezier in het lopen/sporten en proberen blessure vrij te blijven (lukt bij mij niet altijd).

PR’s
Marathon 2:48:30 Enschede
½ Marathon 1:15:54 HM Nunspeet
10 EM 58:33
15 km 56:06
10 km 34:44 Typhoonloop
5 km 16:57 KoudePolderloop
3 km 10:11:59