Van jager tot haas op de Snertloop

Posted by | januari 15, 2017 | Hardlopen | No Comments

Naast de eerste plaats van Jeanique gebeurde er nog iets bijzonders op de snertloop in Nijkerk. Daar waar Jasper als een jager achter Jeanique aan zou gaan draaiden de rollen zich tijdens de wedstrijd om en werd Jasper de winnende haas. Jasper was, zo op de foto te zien , diepgegaan maar finishte ruim een halve minuut voor Jeanique welke daarentegen fluitend over de finish ging. In het achterland hield Walter Peter lang in het zicht maar de grindweg gooide roet in het eten. Peter finishte ruim een minuut voor Walter en waren beide niet tevreden. Maar ja, het was ook de snertloop met snertweer.

Mooie resultaten LGB-atleten op 5 km in Voorthuizen. Beste klassering was van Jeanique met 4e plaats in een tijd van…

Geplaatst door Loop Groep Bunschoten op Zaterdag 14 juli 2018