Klaas Hille de Graaf loopt in Nunspeet alle records aan flarden

Posted by | april 03, 2017 | Hardlopen, Nieuws | No Comments

Voor de 46 jarige atleet stond zaterdag 1 april de halve marathon van Nunspeet op het programma. KH de Graaf heeft zich dit voorjaar gericht op de marathon van Enschede maar de 21 km in Gelderse dorp paste in zijn trainingsschema. De Bunschoter was als prominent uitgenodigd om van start te gaan met als doel het verbreken van meerdere records. Klaas Hille ging vanaf de start goed weg over het glooiende parcours door de bossen. Halverwege kon hij de 2e positie overnemen en uiteindelijk ook als tweede overall finishen. Met zijn tijd van 1:15:54 werd hij 1e in zijn leeftijdscategorie en verbrak hij zowel zijn persoonlijk als het club en plaatselijk record. Op 23 april in Enschede wil Klaas rond de 2 uur 45 lopen en het ziet ernaar uit dat dit tot zijn mogelijkheden behoort.